Even voorstellen: Stadsdeelmanager Ugchelen

Mijn naam is Harriët Althof en als nieuwe stadsdeelmanager voor Ugchelen wil ik mij graag even aan u voorstellen. Ik ben 50 jaar, al 27 getrouwd met Vincent en samen wonen wij nu 23 jaar in Apeldoorn. We hebben twee dochters van 19 en 22 jaar. De jongste gaat nu ook de deur uit, zodat we vanaf dit schooljaar weer met z’n tweeën thuis zijn door de week.

Sinds 2008 werk ik bij de gemeente Apeldoorn, waarvan de laatste 6 jaar als relatiemanager Economische Zaken. De relatiemanagers en de stadsdeelmanagers zitten in één team “Wijk en Bedrijf” en zijn de ogen en oren van deze mooi gemeente.

Sinds dit voorjaar ben ik de duo-stadsdeelmanager Zuidwest van mijn collega Saskia van Klaarbergen en richt ik mij mn op Ugchelen. Als stadsdeelmanager ben ik de verbinder tussen de gemeente Apeldoorn en de inwoners van het dorp Ugchelen. Ik wil graag de samenwerking met en tussen bewoners, gemeente, woningbouwcorporaties, politie en welzijnsorganisaties in Ugchelen bevorderen. Dit doe ik oa door elke maand met de dorpsraad mee te vergaderen.

Ik werk veel samen met mijn collega Wim Mulder, de regisseur openbare ruimte. Wim en ik stemmen zaken met elkaar af, waarbij de openbare ruimte het domein is van de regisseur en het stadsdeel in volle omvang het domein van de stadsdeelmanager.

Samen met u wil ik graag werken aan een mooi en leefbaar Ugchelen waarbij zowel inwoners als gemeente zich verantwoordelijk voelen voor de omgeving van wonen en werken.