even voorstellen: nieuw bestuurslid Dorpsraad Stefani Hilferink

Foto-Stefani-770x400

Stefani Hilferink, en sinds kort bestuurslid in de Vereniging de Dorpsraad Ugchelen, wil ik mij graag even aan u voorstellen. 54 jaar en al 35 jaar getrouwd met Onno, wonen wij 13 jaar in het mooie dorp Ugchelen. Na vele omzwervingen door het land zijn we weer in een voor ons bekende omgeving terecht gekomen. Mijn vader woonde als kind in Ugchelen en samen met mijn moeder zijn ze 28 jaar geleden weer in Ugchelen komen wonen.

We hebben twee kinderen die al lang de deur uit zijn en eigen gezinnen hebben, dus soms ziet u mij in het dorp met twee schattige kleine kleutertjes boodschappen doen. Naast mijn drukke baan studeer ik nog, werk als gastdocent voor de Hogeschool Arnhem/Nijmegen, zit in de beroepenveldcommissie voor de Hogeschool en ben lid van de ladies Business Club Apeldoorn en dan proberen we ook nog twee keer in de week te hardlopen.

Mijn drukke werkzaamheden zorgden ervoor dat ik weinig tijd had om mij bezig te houden met vrijwilligerswerk of andere zaken die in ons dorp spelen. Maar toen ik de advertentie las voor een bestuurslid communicatie dacht ik wel meteen dat is iets voor mij. Gevraagd en ongevraagd bemoei ik mij graag met veel zaken en de vereniging de Dorpsraad is veel te weinig bekend bij de Ugchelenaren. Nu is het met een Dorpsraad en een vereniging Ugchelens Belang ook niet makkelijk om de verschillende activiteiten uit elkaar te houden. De Dorpsraad is eigenlijk een adviesorgaan voor de Gemeente Apeldoorn, en adviseert over de onderwerpen die Ugchelen en de Ugchelenaren bezig houden. Graag wil ik de Dorpsraad onder de aandacht brengen van de Ugchelenaren. Lid worden van de vereniging De Dorpsraad is gratis en uw stem wordt gehoord.

 

foto Stefani Hilferink