Even voorstellen: Ron Brummelkamp

Ron BrummelkampRon Brummelkamp is sinds 1 september 2015 toegetreden tot de Dorpsraad. Tijd om hem voor te stellen.

Ron is al in 1984 in Ugchelen neergestreken, samen met zijn vrouw Rina. Beiden hebben heel hun carrière opgebouwd bij AkzoNobel. Alhoewel Ron begon op de afdeling Research heeft hij later diverse functies bekleed bij o.a. Sales & Marketing en Kwaliteitsverbetering. Daarnaast heeft hij wereldwijd trainingen verzorgd op het gebied van veiligheid en gezondheid. Zo divers dus dat hij naar 43 jaar nog niet was uitgekeken! Toch ging hij zo’n 3 jaar geleden genieten van zijn (pre)pensioen. Het fijnste vindt hij zelf dat het hem nog meer ruimte geeft om zich te wijden aan zijn vrijwilligersactiviteiten. En dat zijn er heel wat!

Het is namelijk tekenend voor Ron dat hij het er niet bij laat om maar ergens bij te horen. Integendeel, als hij zich ergens voor inzet, dan gaat hij er ook voor. Hij is niet alleen lid van de Diabetesvereniging, maar ook actief geweest diverse bestuursfuncties en inmiddels alweer een aantal jaren Regiomanager. Ook is hij niet alleen chauffeur van de pendeldienst bij Paleis Het Loo, maar ook lid van de Vrijwilligersraad. En nu is hij niet alleen aangehaakt bij de Dorpsraad, maar ook aspirant lid geworden – een duidelijk patroon.

Met veel enthousiasme kijkt Ron dan ook naar uit om volgend jaar de taken van Arie van Diemen over zal gaan nemen. Het is zijn ambitie om de Dorpsraad beter op de kaart te krijgen en de goede relatie met de gemeente overeind te houden, zo niet te verbeteren. Hij verheugt zich er dan ook op om al zijn bestuurs- en levenservaring in te kunnen zetten voor de leefbaarheid van ons dorp.

Ron, van harte welkom!

Geef een reactie

*

11 − 9 =