Kandidaat bestuurslid Leo Mooijman stelt zich voor

Op de algemene vergadering van 21 april stelt het bestuur voor om Peter Mooij, Wineke Blom en Leo Mooijman te benoemen.
Peter en Wineke hebben zich al eerder voorgesteld: lees dat hier.

Het vraaggesprek met Leo leverde het onderstaande op:

Leo MooijmanNa een drukke carrière van ruim 40 jaar binnen de luchtvaartsector (militair en civiel)  is Leo “geland” in de rust van ons dorp Ugchelen. Vanuit zijn passie voor de luchtvaart en de daaraan verbonden aandacht voor veiligheid heeft Leo eerst als luchtverkeersleider en later als manager gewerkt op grote afstand van zijn woonplaats Ugchelen, waar Leo met zijn vrouw en 2 kinderen al vanaf 1987 woont. Zijn drukke bestaan gaf weinig ruimte voor deelname aan het leven in het dorp maar daar komt wat hem betreft nu verandering in.

Leo wil vanuit zijn deelname aan de Dorpsraad Ugchelen betrokken zijn bij de participerende maatschappij en zal zich in eerste instantie vanuit de rol als secretaris inwerken in hoe de Dorpsraad samen met de Gemeente daar vorm aan geeft.

Daarnaast is Leo erg sportief en geniet hij samen met zijn vrouw van het dorpse leven en van de prachtige Veluwe,  hardlopend of op de fiets.

 

Geef een reactie

*

20 − twee =