Bestuur dorpsraad zoekt aanvulling

De dorpsraad kan op de komende algemene vergadering drie nieuwe kandidaten voor het bestuur laten benoemen. Dat is heel prettig. Er vertrekken twee personen zodat het bestuur op sterkte blijft en de continuïteit is gewaarborgd. Echter, we weten nu al dat er volgend jaar weer een bestuurslid vertrekt, reden voor het bestuur om nu al versterking te zoeken. De ervaring leert dat er een ruime inwerktijd nodig is om de diverse aspecten goed te doorgronden.

De gemeente gaat in 2015 de huidige werkwijze voor de stadsdelen evalueren en daarna mogelijk bijstellen. Is het maken van een Toekomstagenda en de daaruit voortvloeiende Stadsdeelplannen de beste methode van werken? De dorps- en wijkraden kunnen hun ervaringen en wensen inbrengen. Dat kan alleen als het bestuur van onze dorpsraad op sterkte blijft. We zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid. Heeft u interesse? Kom met ons praten over de inhoud en verwachtingen voor deze functie.

Geef een reactie

*

drie × 3 =