Afscheid bestuursleden

Tijdens de algemene vergadering van de dorpsraad op 17 april j.l. is afscheid genomen van Dorothy Mullen en Louis Bouwmeester.

Afscheid Louis
Afscheid Louis

Louis was acht jaar lid van de dorpsraad. Hij heeft zich met name ingezet voor de leefbaarheid in Ugchelen. Hij was de initiatiefnemer van de één aprilgrappen zoals de politiepost in Ugchelen. Hij is betrokken bij de uitgave van de Ugchelse kalender en zat in de Commissie Dorpsprijs. Zijn afscheid komt door zijn vertrek uit Ugchelen.

Afscheid Dorothy
Afscheid Dorothy

Dorothy vertrekt met haar gezin naar Amerika waardoor ze tot haar spijt de dorpsraad moet verlaten. Zij hield zich bezig met de speelvelden en groen en verder had ze een warme belangstelling voor alles wat er in Ugchelen gebeurde.

De Dorpsraad is deze twee vertrekkende leden zeer erkentelijk voor wat zij voor de Ugchelse gemeenschap hebben gedaan.

Geef een reactie

*

9 + twintig =