Update initiatief wandelroute Ugchelen incl. bankjes met QR code

Eind van deze maand gaat de Dorpsraad samen met Liz Tulk (Adviseur Cultuur en Erfgoed) van de Gemeente Apeldoorn en Herman Geurts op pad en in gesprek over ons bankjes initiatief. Het initiatief betreft het mogelijk ontwikkelen van een wandelroute door Ugchelen en het plaatsen van bankjes met een QR-code langs deze wandelroute. Door de QR code bij het bankje te scannen kom je meer te weten over de bijzondere historie van die speciale plek. 

De gemeente wil graag meedenken en daar waar mogelijk ondersteunen omdat zij het initiatief in het kader van Het grote verhaal van Apeldoorn heel interessant vinden. Daarom gaan we eind van deze maand op pad en in gesprek hierover om samen te kijken naar de mogelijkheden en haalbaarheid van dit initiatief.