Gezocht! Nieuw lid Dorpsraad thema Duurzaamheid, Groen & Water

Bestuurslid gezocht

Zoals eerder aangegeven zal Ron na een groot aantal jaren actief te zijn geweest, tijdens de komende Algemene Ledenvergadering van de Dorpsraad in 2023 (bekendmaking datum volgt nog) afscheid nemen als lid van het bestuur van de Dorpsraad.  

Wij zijn op zoek naar een opvolger. Gaat ons dorp u aan het hart en heeft u affiniteit met het thema Duurzaamheid, Groen en Water? Dan zijn we op zoek naar u. Komt u onze Dorpsraad versterken? 

U kunt zich kandidaat stellen door u aan te melden via info@dorpsraadugchelen.nl. Wilt u uw aanmelding voorzien van een introductie over uzelf en uw motivatie waarom u als sponsor voor dit thema plaats wilt nemen in de Dorpsraad. 

Mocht u vooraf nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze telefoonnummers staan op de website vermeld.