Statiegeld tijdens Zwerfvuilactie voor Jeugdhonk

Op zaterdag 4 oktober organiseert de Dorpsraad Ugchelen een zwerfvuilactie. De aftrap is om 09.30 uur bij Café Back in Town, waar een grote aanhangwagen met flessenautomaten wordt geplaatst. Bewoners worden verzocht hun statiegeldflessen mee te nemen en deze te doneren via de automaten. Hiermee kunnen zij bijdragen aan financiering van de actie en het tot stand brengen van een jongerenhonk in Ugchelen.
Van 10.00 tot 12.00 uur gaan de vrijwilligers aan de slag. Het advies is om op de fiets te komen en tuinhandschoenen mee te nemen. Voor de overige materialen wordt gezorgd. Het doel van de actie is het realiseren van een ‘Dierendagschoon’ Ugchelen.
De zwerfvuilactie wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Apeldoorn, Café Back in Town en Tomra Systems.
Thomra Mobilerecycling

Geef een reactie

*

dertien − 2 =