We zijn al trots op Ugchelen!

Onderstaande persbericht werd de dorpsraad toegestuurd. Om te publiceren.

Natuurlijk doen we dat graag.

Maar 29 maart is al weer de 5e Zwerfvuil actie van Ugchelen doet het! Samen! in Ugchelen. Een groep mensen (tussen 25 en 35 personen) gaat dan aan de slag om zwerfvuil op te rapen. De laatste actie leverde dat maar liefst 60 gevulde vuilniszakken op.

Al twee jaar twee maal per jaar Ugchelen ontdoen van zwerfvuil, daar zijn we in Ugchelen best trots op. Natuurlijk, we beginnen gezellig met koffie en iets lekkers en achteraf een kop soep met broodje, dat maakt het aantrekkelijker, maar het werk gebeurt wel!
De bewoners van Caesarea (onderdeel van het Leger de Heils) doen ook mee aan  de opruimactie.

Wilt u 29 maart ook meedoen? Meldt u aan. Hoe – lees hier verder

Wilt u zelf iets opzetten – lees hoe ApeldoornRein u kan ondersteunen.

Trots op Apeldoorn? Houd het schoon en word ook Rein!

Of het nu is door afval in de afvalbak te gooien, de hond uit te laten op een hondenuitlaatplaats of een opruimactie in de buurt te organiseren: iedereen kan Rein zijn. 

Heeft u opruimspullen nodig voor een actie in uw straat? Neem dan contact op met de gemeente Apeldoorn via rein@apeldoorn.nl. De gemeente stelt opruimspullen, zoals prikstokken en vuilniszakken, beschikbaar. Kortom alles wat u nodig heeft om een steentje bij te dragen aan een schone leefomgeving.

Facebook: like Rein!
Deel uw actie via Facebook Heel Apeldoorn is Rein en motiveer anderen om mee te werken. Op deze pagina vindt u ook tips en andere opruimacties. Ga dus gauw naar Heel Apeldoorn is Rein en like de pagina! Heeft u geen Facebook? Mail dan foto’s en informatie over jouw actie naar rein@apeldoorn.nl.

Waarom Rein?
Met het project Heel Apeldoorn is Rein willen de gemeente Apeldoorn, de woningbouwcorporaties en Circulus inwoners enthousiasmeren en meer betrekken bij het opruimen/schoonhouden van de eigen omgeving. Met als doel dat inwoners zich ervan bewust worden dat zij met een relatief kleine inzet veel kunnen betekenen voor een schonere buurt.

Geef een reactie

*

zeven + 10 =