Zwerfvuilactie: veel meer medewerkers en ook veel zakken met zwerfvuil!

28 september 2013 werd al weer de 4e zwerfvuilactie van Ugchelen doet het! Samen! gehouden.
Dit keer met een start en einde op Caesarea voor de ruim dertig medewerkers, waarvan een groot aantal bewoners van Caesarea zelf. Na de koffie met koek gingen vijf ploegen aan de slag. De invalswegen Europaweg en Laan van Westenenk zijn onder handen genomen, maar ook in Ugchelen zelf werd hard gewerkt. Kim, die samen met haar moeder kwam, was met haar 9 jaar de jongste deelnemer. Op de stukken in Ugchelen werd voor het gevoel van de deelnemers minder vuil aangetroffen maar op de uitvalswegen kom je ook grof vuil zoals afval hout en een oude autoband tegen.
De oogst was ruim 60 vuilniszakken die door de coördinator Jan Visser kon worden opgehaald.
Een gezellige lunch op Caesarea sloot de zwerfvuilactie af.
De volgende zwerfvuilactie wordt gehouden op zaterdag 29 maart 2014. Doet u dan ook mee ?
2013-09-28 -Zwerfvuil-0407 klein

Geef een reactie

*

twee × 2 =