Deelnemers aan zwerfvuilactie zijn van harte welkom!

Op 28 september is de tweede zwerfvuilactie in 2013. Meldt u aan!

Dit voorjaar werd en met ruim twintig inwoners meer dan zestig zakken zwerfvuil verwijderd. Dit zwerfvuil ligt grotendeels langs de invalwegen van Ugchelen en op stukken straat waar niemand woont. Dit maal starten en eindigen we in huize Caesarea. Bewoners van dit pand werken ook mee aan de zwerfvuilactie. Om 09.30 u beginnen we met koffie en rond 12.30 u sluiten we af met soep en een broodje. Er is een mogelijkheid om nadien een rondleiding door Caesarea te krijgen. Vindt u het ook belangrijk dat Ugchelen er aantrekkelijk en schoon uitziet? Kom dan ook helpen! We werken in groepjes en u begrijpt het al: hoe meer zielen hoe meer vreugd en ook hoe meer zwerfvuil wordt verwijderd. In verband met de voorbereiding, graag aanmelden bij Jan Visser. e-mail: j.visser136@chello.nl of via de telefoon: 06-10519031

 

 

Geef een reactie

*

veertien − elf =