Gezamenlijke Nieuwjaarsreceptie 2024

Foto : Dirk Reiding

Achterste rij van links naar rechts
Toon, Marcel Telgen (voorzitter UB) Marcel van Leur (Lid UB) Maik van Liempt (penningmeester DR) Tom Mulder (vice-voorzitter DR) Bas te Riele (voorzitter DR)
Voorste rij van links naar rechts
Gon, Tiemen Meijer (Lid UB) Diane Kokke (Lid DR)

Harco Wolters (Secretaris DR) kon helaas niet aanwezig zijn en ontbreekt op de foto 

Op zaterdag 6 januari jl. hield de Dorpsraad (DR) samen met Ugchelens Belang (UB) en Toon & Gon onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Het was een gezellige drukke boel!

Marcel Telgen (voorzitter UB) en Bas te Riele (voorzitter DR) hielden een toespraak waarin zij terugblikten op vorig jaar. Mooi om te horen hoeveel activiteiten zowel UB als de DR met de hulp van heel veel vrijwilligers hebben gedaan, zoals de oliebollen actie, Sinterklaas, het vogelschieten, beken en sprengen schoonmaken, Hart Veilig Ugchelen en Noaberschap activiteiten. Regelmatig is de prachtige locatie van UB, beheerd door Toon & Gon, de uitvalsbasis. Toon & Gon zijn er in geslaagd om er warm, huiselijk en gezellig bij ons dorp passende locatie van te maken. Iets om te koesteren. Verder werd er in de toespraken ook vooruitgeblikt, waarbij werd benadrukt dat vrijwilligers onmisbaar zijn om activiteiten gerealiseerd te krijgen. Samen zijn we sterk!

Na de toespraken was het woord aan Warner Bruins voorzitter van de commissie Dorpsprijs. Hij mocht bekendmaken welke vrijwilliger in 2023 het verschil heeft gemaakt en de Dorpsprijs 2023 in ontvangst mocht nemen en dit is geworden Wineke Blom. Wineke gefeliciteerd!

Wat mogen we als Ugchelen trots zijn op al die vrijwilligers die Ugchelen een warm hart toe dragen!!