Komt u ook naar ‘De Sfeerheren’ op 16 november?!

Op donderdagmiddag 16 november vind in Ugchelens Belang een muziekmiddag plaats met als thema: ‘Ugchelen, de Dorpsraad en Noaberschap, verbinden’.

Het duo ‘De Sfeerheren’ zullen ons die middag ‘meenemen op hun melodieën’. 

Het akoestisch duo Tony en Joris spelen accordeon en contrabas en bewegen zich tussen u, de gasten, door. Zowel vocaal als instrumentaal staan beide heren hun mannetje. O.a. Franse musette’s, Argentijnse tango’s, Zigeunermuziek, Jazz en Engelstalige evergreens, Zuid-Amerikaanse, Ierse, Griekse, Spaanse, Duitse en Italiaanse muziek, maar natuurlijk ook met Hollandse liedjes en meezingers staan op het repertoire, hierdoor kan er een zeer gevarieerd programma gespeeld worden. 

Het optreden vind plaats in Ugchelens Belang aan de Bogaardslaan 81 en begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur, de inloop is vanaf 13.45uur. U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar info@dorpsraadugchelen.nl of u belt, sms’t of appt naar 06-55327707.

Klik hier voor de flyer voor nog meer info