Aankondiging Infoavond 13 juni thema brandgevaar in en om het huis

Zoals wij al eerder hebben aangekondigd willen we vanuit de Dorpsraad een aantal bewonersavonden gaan organiseren. Op deze avonden zullen één of twee onderwerpen aan bod komen die voor iedereen van jong tot oud interessant en leerzaam kunnen zijn. De eerste avond zal plaatsvinden op dinsdag 13 juni in Ugchelens Belang. Inloop 19:15 uur, start programma 19:30 uur. Op deze avond komt een gastspreker van de brandweer vertellen over brandgevaar in en om het huis. Er zal onder andere aandacht worden besteed aan de gevaren van het opladen van accu`s en hoe u dit op een veilige manier kunt doen. Denk hierbij aan het opladen van mobiele telefoons, electrische fietsen en -stepjes. Bent u zich wel genoeg bewust van de gevaren hiervan? Ook zal er aandacht zijn voor de risico`s rondom zonnepanelen en zullen een aantal praktijkvoorbeelden van het ontstaan van woningbranden worden besproken. Deelname is gratis, maar we verzoeken u wel om u vooraf aan te melden via info@dorpsraadugchelen.nl .