Ontwikkeling van de Brouwersmolenweg 390 te Ugchelen

05-10-2022

Bron Hans Mertens

Er is een verzoek voor wijziging van het bestemmingsplan ingediend voor de Brouwersmolenweg 390. Op dit moment staat er nog een boerderij alsmede opstallen. Deze gaan plaats maken voor een tweetal vrijstaande woningen, vermits uiteraard het bestemmingsplan goedgekeurd gaat worden. Eind dit jaar (2022) of begin volgend jaar kunnen deze kavels in de verkoop, waarna de nieuwe eigenaar er een vrijstaande woning op kan plaatsen.  

Het weiland achter de boerderij heeft nu nog een agrarische bestemming, maar deze bestemming zal omgezet worden in bestemming groen. De bedoeling is dat er enkele kleine bijgebouwen (zoals een paardenstal voor de pony’s) geplaatst gaan worden, verreweg het merendeel van het weiland zal ‘groen’ blijven. Het bestemmingsplan zal worden gepubliceerd op  brouwersmolenweg.nl