Banken in Ugchelen met QR-Code

Zoals we al eerder schreven zijn we bezig met een project om een aantal bankjes te plaatsen in Ugchelen voorzien van een QR code. Met deze QR code kan de bezoeker naar een verhaal luisteren over waarom er een bank staat op die bijzondere plek. Inmiddels heeft de Dorpsraad een aantal ontwerpen voor banken ontvangen. Tijdens de Dorpsraad vergadering van 21 september was er een medewerkster van de afdeling Cultuur en Erfgoed van de Gemeente Apeldoorn aanwezig. Zij houdt zich met name bezig met erfgoed in de buitenruimte en zou graag dit project in Ugchelen in gezamenlijkheid met de Gemeente willen oppakken. Vanuit de Dorpsraad wordt alle beschikbare informatie verzameld en zal er een afspraak worden gemaakt voor een gesprek om de samenwerking meer vorm te geven.