Zwerfvuilactie corona proof

Zwerfafval 5 770x400

Op 18 september a.s. is het World Clean Up Day. Inwoners wordt gevraagd hun eigen directe omgeving schoon te maken.  Op onze “eigen datum” -zaterdag 25 september- houden we weer een volgende Ugchelse zwerfvuilactie. Randen van het dorp en invalswegen worden dan schoongemaakt. Met inachtneming van de geldende coronamaatregelen ziet het programma er als volgt uit. We starten  om 09.30 uur bij Gon en Toon in de tent bij Ugchelens Belang. Eerst een kop koffie/thee met wat lekkers erbij en dan van 10 tot 12 uur in groepjes aan het werk. We sluiten weer af met soep en een broodje. Wil je deze keer (weer) meer doen? Meld je dan aan bij Jan Visser via visser-heijnen54@kpnmail.nl of 06-10519031.

Als je op de fiets naar UB komt dan ben je sneller op de plek waar schoongemaakt gaat worden. Neem zelf een paar werkhandschoenen mee. Voor grijpers en vuilniszakken wordt gezorgd.

 

Tekst: Ron Brummelkamp