Zonnepanelenactie in jouw buurt

Energiek Apeldoorn

BERICHT GEPLAATST OP VERZOEK VAN DE GEMEENTE EN ENERGIEK APELDOORN


Energiek Apeldoorn

Zonnepanelenactie in jouw buurt

Met zonnepanelen kun je zelf energie opwekken en daarmee flink besparen op jouw energierekening. En je draagt ook bij aan een beter milieu! Het Regionaal Energieloket en energiecoöperatie deA starten samen met de gemeente en Energiek Apeldoorn daarom een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen in jouw buurt. Zodat jij, en je buren voordelig en gemakkelijk je eigen zonne-energie kunt gaan opwekken.

Zo profiteer jij van

  • De beste kwaliteit: de installateurs kiezen speciaal voor jou de beste opties
  • Een scherpe prijs: door de actie worden op veel woningen in de buurt zonnepanelen geïnstalleerd. De installateur kan dus efficiënter te werk gaan en dat scheelt jou geld.
  • Maatwerk: Iedere woning is anders. Je krijgt altijd een persoonlijke offerte, helemaal aangepast op jouw wensen.
  • Gemak: wij helpen je van offerte tot installatie, alles wordt geregeld.

Hoe doe je mee?

Wil je meer weten over de actie? Vul via de link hieronder jouw postcode in en je wordt automatisch doorgestuurd naar de collectieve actie voor jouw buurt! Aanmelden kan tot 24 augustus.

Vul jouw postcode in op de website van Energiek Apeldoorn

Meer informatie? Volg de online informatiebijeenkomst voor jouw buurt!

Tijdens de online informatiebijeenkomsten hoor je meer over de zonnepanelenactie in jouw buurt en ook over leningen die je kunt aanvragen. Zoals bijvoorbeeld de gemeentelijke zonnepanelen-lening. Ook kun je alvast vragen stellen aan de installateur die in jouw buurt langskomt.

Nog meer energie acties

Wil je jouw huis helemaal klaar maken voor de toekomst? Dat kan! Na de zonnepanelenactie volgen er dit jaar nog meer energieacties. Gezamenlijk georganiseerd door de gemeente Apeldoorn, het Regionaal Energieloket, energiecoöperatie deA en het platform Energiek Apeldoorn. Zoals een inkoopactie voor isolatie en cadeaubonnen voor gratis kleine energiebesparende maatregelen in de tweede helft van dit jaar. Lees meer over de mogelijkheden


Ter informatie vind u hier de tekst van de brief die is verzonden aan de bewoners.

bewonersbrief Energiek Apeldoorn