Belangrijke PMA voor Ugchelen!

centrumontwikkeling

De laatste jaren is door een vruchtbare samenwerking van de gemeente, de ondernemersvereniging Ugchelen Plaza en de Dorpsraad Ugchelen een visie ontwikkeld over hoe het centrum van ons dorp verbeterd kan worden. Ook de dorpsbewoners hebben hun mening kunnen geven en ideeën kunnen aandragen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een prachtige visie, waar we als Dorpsraad van harte aan mee willen werken om het tot uitvoer te brengen. Het dorpshart van Ugchelen is hard toe aan vernieuwing, zodat het aantrekkelijker wordt voor de dorpsgenoten en anderen om te winkelen en te wonen. Dit zal ook kansen bieden aan (nieuwe) ondernemers.

Donderdagavond 16 april om 20.15 uur wordt de nieuwe centrumvisie van Ugchelen in de PMA  (Politieke Markt Apeldoorn) besproken. In normale tijden kunnen we aanwezig zijn bij een dergelijke bespreking en zo nodig inspreken. Helaas is dat nu in verband met de corona crisis niet mogelijk.

Wel is er de mogelijkheid deze PMA online te volgen via de website van de gemeente https://apeldoorn.parlaeus.nl

Ook is het technisch mogelijk gemaakt om live in te spreken tijdens deze PMA. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de raadsgriffie op otgriffie@apeldoorn.nl.

De Dorpsraad Ugchelen hoopt van harte dat de Raad haar goedkeuring geeft aan het voorgelegde document. Het zou een belangrijke stap in de goede richting zijn.

Tekst: Wineke Blom

De Visie Dorpscentrum Ugchelen kunt u inzien via onderstaande links.

VISIE DORPSCENTRUM UGCHELEN_LR Deel 1
VISIE DORPSCENTRUM UGCHELEN_LR Deel 2