Gecombineerde schoonmaakactie in Ugchelen

Zwerfafval 5 770x400

Op 28 maart a.s. staat de 17e Zwerfvuilactie gepland. De vaste huurders van het dorpshuis Ugchelens Belang maken 2x per jaar een schoonmaakronde in en om ons het gebouw. Kleine technische klusjes worden dan meteen meegenomen.  De vereniging Ugchelens Belang heeft gevraagd of beide acties gecombineerd kunnen worden. Daar willen we gehoor aan geven. Naast de zgn. “kernploeg” die zwerfvuil opruimt zal een club “Vrienden van UB” actief zijn rond UB.

Gezamenlijk starten we om 09.30 uur in UB met koffie/thee en wat lekkers, dan tot 12.00 uur aan de slag en daarna afsluiten met een kop soep en een broodje.

Vrijwilligers voor deze acties kunnen zich -graag voor 21 maart- aanmelden bij Jan Visser voor de Zwerfvuilactie (via visser-heijnen54@kpnmail.nl of 06-10519031) en bij Monique Nijhof voor de UB Schoonmaak- en klusactie (via secretaris@ugchelensbelang.nl).

 

Tekst: Jan Visser