Parkeren Apeldoorn-West

Parkeren Apeldoor-West

Geachte bewoners van de Hoogbuurloseweg,

zo als u, naar ik aanneem, hebt vernomen is afgelopen week de vergadering geweest omtrent het Transferium. In dit stadium zal worden gepresenteerd aan de gemeenteraad om dit geen doorgang te laten vinden. Dit vanwege de hoge kosten van ontwikkelen, beheren en transportkosten.

Op 20 februari wordt bijeengekomen voor de hoorzitting, waar mn tegenstanders van dit voorgenomen besluit hun motieven kunnen aangeven (AGOVV). Het is dus nog geen gelopen race, ondanks dat we niet vermoeden dat beslist zal gaan worden om alsnog terug te keren naar een Transferium Hoogbuurloseweg.

Na de 20ste feb zal ik u wederom, als van het voorgenomen besluit wordt afgeweken, informeren.

met vriendelijke groet,

namens de Dorpsraad Ugchelen 

Leo Mooijman

secretaris

Meer informatie over dit voorlopige besluit is te lezen op de website van de gemeente onder de titel “College wil parkeeroplossing bij AGOVV permanent maken“.

De notulen van de Stakeholdersvergadering van 24 september 2019 kunt u hier inzien: Notulen 24-09-19 Bijeenkomst Stakeholders