IN EN OP DE PICTURE

Nel-Appelmelk

Nel Appelmelk maakt al jarenlang foto’s en filmpjes als de vrijwilligers bezig zijn om een van de vijf Ugchelse sprengenbeken te schonen. Zij is dus de vaste huisfotograaf van de Commissie Water.

Nel zorgt er altijd voor dat de foto’s en filmpjes nog diezelfde dag verstuurd worden, zodat iedereen zichzelf thuis op de computer terug kan zien. Dit wordt door iedereen erg gewaardeerd. Maar waar niemand bij stil stond was het feit dat Nel er zelf nooit op stond. Hier bracht Sieger de Kruijf verandering in door tijdens het schoonmaken van de Winkewijert Nel zelf eens op de foto vast te leggen met haar eigen fototoestel. Het is een leuke foto geworden die wij graag met iedereen delen.

Wilt u deze, maar ook andere mooie natuurfilmpjes van Nel Appelmelk bekijken? Kijk dan eens op de site, Nel Appelmelk-You Tube. Veel kijkplezier!

Tekst: Coby Kuipers
Foto: Sieger de Kruijf