Even voorstellen.

Willem van Toorn

Sinds april 2019 ben ik lid van het bestuur van de Dorpsraad Ugchelen en ik wil me daarom aan u voorstellen. Mijn naam is Willem van Toorn, ik woon sinds 30 jaar samen met mijn vrouw in Ugchelen. Tijdens mijn werkzame leven (gezondheidszorg) maar ook daarna was ik bestuurlijk betrokken bij een aantal organisaties, vrijwel steeds samenhangend met gezondheidszorg en welzijn. Via het Noaberschap kwam ik in contact met de dorpsraad en werd enthousiast. Ik zal proberen mijn bestuurlijke ervaring zinvol in te brengen in het werk van de dorpsraad. Dat vooral projecten rond welzijn mijn interesse hebben, zal duidelijk zijn. Hoewel ik al een flink aantal jaren “pensionado” ben, hoop ik ook nog een periode zinvol mee te kunnen werken in de dorpsraad. We zullen zien!