Wegwerkzaamheden

Wegafsluiting 2

Vanaf a.s. woensdag 13 maart zal de kruising Ugchelsegrensweg naar de Europaweg volledig worden afgesloten. In de huidige situatie is de doorstroming rondom de verkeerslichten op de Europaweg onvoldoende, waardoor dit heeft tot veel overlast in Apeldoorn geleid. Om dit nu te voorkomen is ervoor gekozen om de kruising Europaweg Ugchelsegrensweg af te sluiten.

Gedurende de werkzaamheden kunt u omrijden via de Hoenderloseweg of via de Ugchelseweg en Laan van Westenenk. Wij hopen hiervoor op uw begrip. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden de Europaweg wel veilig oversteken.

Hulpdiensten hebben bij noodgevallen altijd toegang tot het werkvak.

De werkzaamheden aan de kruising Ugchelsegrensweg worden naar verwachting op vrijdag 26 april afgerond. Mochten de werkzaamheden sneller verlopen dan verwacht, dan zal de Ugchelsegrensweg eerder worden opgesteld voor het verkeer.

Mochten er verder vragen zijn dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Projectteam N304

Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V.

0525 65 98 88
06 51 60 47 83
https://vangelder.com/projecten/n304-otterloseweg-europaweg/

Elke woensdag tussen 09:00 en 10:00 bent u van harte welkom in onze keet, gevestigd op de kruising Hoog Buurloseweg.

 = Geplaatst op verzoek uitvoerder =