SAMEN NAAR MINDER AFVAL

Al eerder waren er berichten dat er veranderingen zouden komen in het afvalstoffenbeleid van de gemeente. In een informatiebijeenkomst van Circulus en de gemeente op 24 januari voor dorps- en wijkraden werden we toch verrast dat het nu echt binnenkort gaat gebeuren. Ugchelen heeft zelfs de primeur, aangezien al in februari de gewijzigde manier van inzamelen bij ons wordt ingevoerd.

Als het goed is zou op ieder adres in Ugchelen nu een folder/recyclewijzer moeten zijn verspreid met daarin ook een inlegvel met een persoonlijke code. Helaas bereiken ons berichten en hebben een aantal bestuursleden zelf ook de ervaring dat nog niet bij iedereen deze recyclewijzer in de brievenbus is gevallen. Mocht dit bij u ook het geval zijn, kunt u dit melden op het speciale telefoonnummer 0800-1050.

 Een kopie van de recyclewijzer kunt u lezen door op deze link te klikken.

Voor het inlegvel met de persoonlijke code verwijzen wij u graag naar het eerder genoemde telefoonnummer.

Om de inwoners nader te informeren organiseert Circulus Berkel ook twee inloopbijeenkomsten  in de Bronkerk Ugchelen De Duiker. Deze inloopbijeenkomsten zijn op woensdag 6 februari 19.00 – 21.00 uur en op donderdag 7 februari van 15.00 – 17.00 uur.

Tekst: Henk Laurens