Bedankt allemaal!

DSC01753viertal-770x400

Op zaterdag 12 januari was de opkomst van vrijwilligers weer fantastisch. Deze keer stond het schoonmaken van de Winkewijert op het programma, maar door het grote aantal deelnemers hebben we de groep kunnen spreiden. Herman Geurts nam een groep mee naar de Eendrachtspreng in De Goudvink. De Winkewijert is tot aan de Klingelbeek schoongemaakt. Normaal is dat tot aan de Richtersweg.

Hoewel het regenachtig weer was stond Sieger de Kruijf  ’s morgens al klaar met verse koffie en lekkere koek. Nel Appelmelk met haar kostbare fotoapparatuur was als altijd van de partij en maakte ondanks de regen weer prachtige filmpjes en foto’s van het hele gebeuren.  Tegen de tijd dat iedereen koud, nat en hongerig was kwam Gon Bakker aangesneld in  haar spannende eend en zij voorzag iedereen van een heerlijke lunch. Tot slot werden twee deelnemers blij gemaakt met het boek “De Apeldoornse Grift en haar Stroomgebied.” Deze twee boeken waren door Sieger de Kruijf beschikbaar gesteld om te verloten.

Bedankt allemaal voor jullie geweldige inzet. Iedereen kan dankzij jullie weer genieten van ons mooie sprengendorp.

Klik op de projector om de filmpjes te bekijken

?1   ?2   ?3   ?4   ?5   ?6   ?7

Tekst: Coby Kuipers
Foto + film: Nel Appelmelk