Gonny Bakker en Toon Hartgers winnaars Dorpsprijs Ugchelen 2018

Gon-en-Toon-dorpsprijs-2018-770x400

Tijdens de goed bezochte en uiterst gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in het dorpshuis Ugchelens Belang werd de Dorpsprijs Ugchelen 2018 toegekend aan

Gonny Bakker en Toon Hartgers

Als team zijn ze in Ugchelen het toppunt van gastvrijheid en activiteiten. In hun café ontvangen ze deelnemers aan de Theaterstraat en de Kunstroute en redden ze de Därpsdoagen. Gonny zet zich in bij de zwerfvuilacties, het schoonmaken van de sprengen in de Goudvink en is ze adoptant van zwerfvuil. En wie kent Toontjes drive-in discotheek niet?. Naast muziek maken was Toon lid van de Dorpsraad, zette hij zich in voor de jeugd, organiseerde hij sponsoracties en het Biervatrollen. Ze bieden in Back in Town onderdak aan verenigingen, tussendoor was Toon jaren lid van de Vrijwillige Brandweer.
Gonny en Toon, bruisend van activiteit, te veel om op te noemen. Al met al een onmisbaar stel voor Ugchelen.