Werkzaamheden N304

Wegafsluiting 2

Momenteel voert aannemer van Gelder werkzaamheden uit op de N304 tussen van Golsteinlaan en Laan van Westenenk.

Op 21 januari van 2019 worden de werkzaamheden hervat tussen de A1 en de Laan van Westenenk. Het doorgaande verkeer van en naar Apeldoorn zal via de andere rijbaan worden begeleid. Er komt voor elke rijrichting één rijstrook beschikbaar.

In de bijlage de fasering en planning van de werkzaamheden aan de Europaweg in 2019.

Op 14 januari tussen 17:00 en 19:00 wordt er een inloopavond georganiseerd bij v.d. Valk. Bewoners uit Ugchelen, Radio Kootwijk, Assel en Hoog-Soeren zijn tijdens deze avond uitgenodigd. Voor deze inloopavond worden bewoners tot en met de dorpsstraat/Hoenderloseweg van Ugchelen uitgenodigd. Uiteraard zijn de overige bewoners van Ugchelen ook welkom tijdens deze inloopavond. Bewoners ontvangen in de eerste week van januari een uitnodigingsbrief.

Tijdens deze inloopavond zal het projectteam de werkzaamheden en de bereikbaarheid van aanwonenden toelichten.

Lees hier de Bewonersbrief/uitnodiging 14 januari

Klik hier voor een schematisch overzicht van de fasering van de werkzaamheden N304

Geplaatst op verzoek van de uitvoerder werkzaamheden N304