Schoonmaakactie Koppelsprengen

Schoonmaken Sprengen En Beken 770x400

Hierbij nodigt de Commissie Water iedereen graag uit voor de volgende schoonmaakactie op dinsdag 11 december. Deze keer zijn de Koppelsprengen aan de beurt. Een hele belangrijke spreng, omdat hier beekprikken komen paaien. Hun paaibedjes bestaan uit zand en steentjes. Door de spreng vroegtijdig schoon te maken zijn de paaiplaatsen weer zichtbaar voor de volwassen beekprikken. Graag opgeven in verband met de verzekering en consumpties. Per e-mail, kuipers.coby@gmail.com of telefonisch bij Herman Geurts, 06-13280437

Datum: dinsdag 11 december

Verzamelen: bij de Hamermolen

Tijd: van 9.00- tot 12.00 uur, waarna we afsluiten met een gezellige lunch

Nodig: rubber laarzen, werkhandschoenen, een hark of greep. Wij hebben zelf ook enkele grepen en lieslaarzen.

 

Tekst: Coby Kuipers