Schoonmaakactie De Goudvink

Collage Goudvink 3 11 2018 770x400

Op 3 november zijn de beken en paden van de Goudvink weer schoongemaakt. Het was een hele klus. Wat een hoeveelheid blad, takken en blikjes zijn er weer weggehaald uit ons mooie park. Iedereen weer super bedankt voor zijn of haar bijdrage. Met zo’n 40 deelnemers was het weer een mooie ploeg om de klus te klaren. Fijn dat wij altijd op jullie kunnen rekenen. Gon en Toon van Back in Town weer bedankt voor de warme ontvangst. Nel voor de mooie foto’s en filmpjes (zie website dorpsraad). Dennis Dorman voor de instructies aan de kinderen, dat vonden ze heel interessant. Voor hen was er aan het einde weer het Beekruimersdiploma en voor hen die al eerder deelnamen een mooie medaille. Tot slot bedanken we ook Gepke en haar zoon voor de leuke wetenswaardigheden over bomen. En ook de belangstelling en actieve bijdrage van wethouder Jeroen Joon werd zeer op prijs gesteld. Kortom een geslaagde ochtend dankzij jullie allen!

Tekst: Commissie Groen en Water
Foto en film: Nel Appelmelk

Klik op de icoontjes om de filmpjes te bekijken

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Collage van de gemaakte foto’s