Schoonmaken Geurtssprengen

Schoonmaken Sprengen En Beken 770x400

Beste sprengenliefhebbers,

Wij hopen dat iedereen van deze prachtige zomer heeft genoten.  Nu is het alweer bijna september en dan wordt het tijd om weer aan het schoonmaken van onze sprengenbeken te denken. De eerste schoonmaakactie is op dinsdag 2 oktober. Wij gaan dan de Geurtssprengen weer schoonmaken.

We starten om 9.00 uur bij het hek langs het fietspad van de Europaweg.  Je komt hier door op de hoek van de Europaweg – Hoog Buurloseweg, bij het friettentje, rechtsaf het fietspad op te gaan. De auto of fiets kan hier geparkeerd worden. Zoals altijd staat hier de koffie klaar. Wij verwachten om ongeveer 12 uur klaar te zijn en zoals altijd sluiten wij af met een gezellige lunch. Deze keer verzorgt door de familie Geurts.

Nodig zijn: rubber laarzen, werkhandschoenen, een hark of greep.  Wij hebben zelf ook grepen en enkele maten lieslaarzen voor dames en heren.
In verband met de consumpties graag even opgeven bij Coby Kuipers, kuipers.coby@gmail.com tel: 055-5338436 of bij Herman Geurts, tel: 06-13280437

Voor de aankomende schoonmaakperiode hieronder nog even de data op een rijtje:

Dinsdag 2 oktober Geurtssprengen
Zaterdag 3 november de eendrachtspreng in De Goudvink
Dinsdag 11 december Koppelsprengen
Zaterdag 12 januari Winkewijert

Wij hopen jullie weer in een goede gezondheid terug te zien.

Met vriendelijke groet,

namens de Commissie water,

Coby Kuipers

 

De activiteiten van de Vereniging Dorpsraad Ugchelen worden voor verslaglegging veelvuldig op beeldmateriaal vastgelegd. Indien u deelneemt aan of aanwezig bent bij deze activiteiten, geeft u de vereniging op grond van de AVG toestemming voor het maken van foto’s en filmbeelden en voor het gebruik, publicatie en de opslag daarvan.