Zwerfvuilactie een week eerder!

Zwerfafval 5 770x400

De traditionele zwerfvuilactie eind september wordt een week eerder gehouden op 22 september 2018. We sluiten daarmee aan bij de gemeentelijke Burendag die dit jaar ook in het kader van heel Apeldoorn Rein wordt gehouden. Onze actie wijzigt verder niet: we starten weer om 09.30 uur bij Gon en Toon in café Back in Town met koffie/thee en wat lekkers erbij. Van 10 tot 12 uur gaan we in groepjes aan het werk en daarna sluiten we af met soep en een broodje.

Om 16.00 uur zijn alle deelnemers door de gemeente uitgenodigd voor een afsluitend hapje en drankje bij Werkgebouw Zuid aan de Aruba 4 te Apeldoorn. Wil je mee doen? Meld je dan voor de actie en de borrel aan bij Jan Visser via visser-heijnen54@kpnmail.nl of 06-10519031.

Als je op de fiets naar Back in Town komt dan ben je sneller op de plek waar schoongemaakt gaat worden. Neem zelf een paar werkhandschoenen mee. Voor grijpers en vuilniszakken wordt gezorgd.

Tekst: Jan Visser
De activiteiten van de Vereniging Dorpsraad Ugchelen worden voor verslaglegging veelvuldig op beeldmateriaal vastgelegd. Indien u deelneemt aan of aanwezig bent bij deze activiteiten, geeft u de vereniging op grond van de AVG toestemming voor het maken van foto’s en filmbeelden en voor het gebruik, publicatie en de opslag daarvan.