Toekomsttafel Apeldoorn 3 juli 2018

Toekomsttafel 770x400

De gemeente nodigt bewoners uit om mee te praten over de toekomst van Apeldoorn en dan in het bijzonder gericht op het eigen dorp/ de eigen wijk. Voor het stadsdeel Zuidwest kunt u aanschuiven aan de “Toekomsttafel” op dinsdagavond 3 juli 2018 in het buurthuis Maasstraat (Maasstraat 4).

Voor verdere details zie onderstaande tekst of klik hier voor de pdf-versie van de uitnodiging namens de gemeente.

Aanmelden voor de toekomsttafel kan op www.formdesk.com/apeldoorn/toekomsttafel.

———————————————————————————————————————————————————————-

Wat denk je dat er gaat veranderen? Rijden we alleen maar in zelfrijdende auto’s? Hoe zorgen we voor onze ouderen? Waar verbouwen we ons voedsel? Waar halen we onze energie vandaan? Nemen robots ons werk over? Gaan we in de toekomst op een hele andere manier wonen, werken en samenleven?

PRAAT MEE AAN DE TOEKOMSTTAFEL!

Jij kent jouw eigen stukje Apeldoorn het beste. Jij kent de verhalen van vroeger, je weet hoe het is om er nu te wonen en misschien heb je ook ideeën voor de toekomst. Wij vinden jouw mening belangrijk. Daarom nodigen wij je graag uit voor de Toekomsttafel.

Wat?

Aan de Toekomsttafel ga je met mede-wijkbewoners in gesprek over de toekomst van jouw specifieke stadsdeel en van heel Apeldoorn. Welke ideeën en oplossingen heb je voor het Apeldoorn van de toekomst? En welke invloed heeft dat op de toekomst van jouw stadsdeel? Wat draag je zelf bij en wat verwacht je van de gemeente?

Wanneer?

In de maanden juni en juli wordt in elk stadsdeel een Toekomsttafel georganiseerd. De precieze dagen vind je hieronder. Elke Toekomsttafel begint om 17.30 uur. Tussen

17.30 en 18.00 uur kun je genieten van een lekkere avondmaaltijd en kennis maken met andere Apeldoorners. Om 18.00 uur beginnen we met het gesprek aan de Toekomst-   tafel. De avond sluiten we af rond 21.30 uur.

 

  • Maandagavond 25 juni, stadsdeel Zuidoost, 17.30 – 30 uur, locatie ACEC (Roggestraat 44)
  • Woensdagavond 27 juni, buitengebied Noord, 30 – 21.30 uur, locatie Ons Huus (Beemteweg 25 A, Beemte Broekland)
  • Maandagavond 2 juli, stadsdeel Noordwest, 30 – 21.30 uur, locatie ACEC (Roggestraat 44)
  • Dinsdagavond 3 juli, stadsdeel Zuidwest, 17.30 – 21.30 uur, locatie Buurthuis Maasstraat (Maasstraat 4)
  • Woensdagavond 4 juli, buitengebied Zuid, 17.30 – 21.30 uur, locatie De Hoge Weye (Dorpstraat 28/36, Beekbergen)

 

Je bent welkom om iemand met je mee te nemen, bijvoorbeeld een familielid, vriend of buurtgenoot. Je kunt je samen aanmelden via de onderstaande link. Let op, vol is vol!

 

MEER INSPIRATIE EN INFORMATIE? KIJK OP APELDOORN2030.NL

MELD JE AAN VIA WWW.FORMDESK.COM/APELDOORN/TOEKOMSTTAFEL