Even voorstellen ….

Vicky Huysdens 770x400

Goedendag, ik wil mij graag aan u voorstellen als nieuw bestuurslid van de dorpsraad Ugchelen.
Vicky Huijsdens is mijn naam en ik mag al bijna 15 jaar samen met mijn man en mijn zoon van 13  in het mooie Ugchelen wonen. Ik woon mijn hele leven (bijna 50 jaar) al in de gemeente Apeldoorn.

Ik heb weliswaar een drukke, fulltime baan als financieel manager bij de Nationale Politie, maar het verrijkt mij om daarnaast vrijwilligerswerk te doen. Ik doe dat vrijwilligerswerk het liefst in mijn nabije (werk)omgeving. In de afgelopen jaren heb  ik mij ingezet bij personeelsverenigingen, als schuldhulpmaatje en op de basisschool in Ugchelen waar mijn zoon heen ging.  Daarnaast heb ik samen met 2 medebewoners van Ugchelen en onze wijkagente de whatsapp buurtpreventie groepen opgezet. Daar blijf ik mij ook de komende jaren nog voor inzetten.

Sinds 4 jaar geniet ik samen met onze Duitse staande kortharige hond nog meer van de mooie natuur die ons omringt. Het wandelen en trainen met deze hond heeft weer een nieuwe interesse op mijn pad gebracht. Ik ben daarom vorig jaar gestart met een cursus Jacht & Faunabeheer. Die hoop ik dit jaar af te ronden. Met die kennis en vaardigheden hoop ik mij in de toekomst ook in te kunnen zetten voor het behoud en beheer van de flora en fauna om ons heen.

Vanwege het vertrek van de huidige penningmeester en de financiële achtergrond die ik heb, neem ik de functie van penningmeester over.

Ik heb voordat ik mij verkiesbaar stelde als bestuurslid een tijdje mogen meedraaien en ben getroffen door de passie waarmee de dorpsraad zich inzet. Het motiveert mij enorm om met hen te mogen samenwerken.

De dorpsraad kan nog bestuursleden gebruiken, dus mocht u zich ook in willen zetten voor Ugchelen, meldt u zich dan aan.
U kunt ook als lid uw stem laten gelden. U kunt zich voor het gratis lidmaatschap lid aanmelden via https://dorpsraadugchelen.nl/lid-worden.