Geslaagde wandeltocht voor cliënten van Randerode in het kader van NLDOET

NLdoet Wandeltocht DR 770x400

Op zaterdag 10 maart 2018 hebben 20 vrijwilligers van www.nldoet.nl er voor gezorgd dat 15 cliënten van Zorggroep Apeldoorn e.o. locatie Randerode een mooie wandeltocht hebben beleefd. Samen erop uit! Door de 1 op 1 begeleiding werd de tocht voor allen bijzonder! De wandeling met een lengte van ong. 3,5 km leidde door het mooie Ugchelen. Halverwege de wandeltocht werd er gepauzeerd in het Dorpshuis Ugchelens Belang. Vanuit dorpsvereniging Ugchelens Belang is het initiatief genomen dat de gasten geheel belangeloos door uitbater Gerlof van den Heuvel werden voorzien van een kop koffie of thee. Over een versnapering bij de koffie/thee hebben zich vijf leden van Noaberschap Ugchelen bekommerd ( www.dorpsraadugchelen.nl ). Zij hebben door huisvlijt gezorgd voor een heerlijk stuk cake of koek.

Uitgerust en tevreden over de koffie/thee met lekkernij werd de wandeling voortgezet in de richting van Randerode.

Collage Wandeltocht NLDoet

 

Tekst: Wim Koekkoek