Schoonmaken Geurtssprengen 6 maart 2018

Versnipperaar Geurtssprengen Maart 2018 770x400

De Commissie Water van de Dorpsraad bedankt alle vrijwilligers voor hun enorme inzet bij het schoonmaken van de Geurtssprengen op afgelopen dinsdag 6 maart. Een grote hoeveelheid hout is er bij elkaar geraapt en door de mannen van het waterschap versnipperd. Echt een enorme hoeveelheid. Hoewel wij deze keer niet helemaal zijn klaar gekomen en de versnipperraar niet bij al het hout heeft kunnen komen, is er toch veel bereikt. Dankzij jullie inspanningen stroomt het water in de Geurtssprengen weer goed door en het is weer een genot om er langs te lopen.

Gon en Daniëlle worden uiteraard weer bedankt voor de koffie met allerlei lekkers en zoals altijd de heerlijke lunch.

De eerstvolgende schoonmaakactie zal worden gehouden  op 2 oktober en dan staan weer de Geurtssprengen op het programma. Voor nu wensen wij alle vrijwilligers een mooi voorjaar en een warme zomer toe en hopen iedereen weer in een goede gezondheid in oktober terug te zien.

 

Tekst: Coby Kuipers/Henk Laurens