Ali van den Hul winnaar Dorpsprijs Ugchelen 2017

Dorpsprijswinnaar 2017 770x400

Tijdens de goed bezochte en uiterst gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in het dorpshuis Ugchelens Belang werd de Dorpsprijs Ugchelen 2017 toegekend aan

Ali van den Hul

Ali is al decenia zeer betrokken bij het wel en wee van ons dorp. Zo was ze jarenlang lid van het bestuur van de Vereniging Ugchelens Belang in de functie van penningmeester en is ze al  20 jaar penningmeester van de Soos 55+; het voorzitterschap deed ze er jarenlang dan nog even bij.
Ali is een vrouw die altijd klaarstaat en voor iedereen een woordje heeft. Ze is creatief, komt met initiatieven en heeft altijd weer leuke zinvolle ideeën. Ook bij de oliebollenkraam en tijdens het zomerfeest heeft ze zich niet onbetuigd gelaten. Al met al; Ali is een vrouw waar Ugchelen niet zonder kan.