Schoonmaken Koppelsprengen 9 december 2017

Schoonmaken Sprengen En Beken 770x400

Voor zaterdag 9 december nodigen wij  graag iedereen uit om ons te komen helpen met het schoonmaken van de Koppelsprengen. Het is dankbaar werk, omdat met het opruimen van blad en takken de paaibedjes voor de beekprikken weer zichtbaar worden, zodat deze zeldzame dieren hier weer kunnen komen paaien. Misschien al in januari, want het lijkt erop dat de beekprikken in de Koppelsprengen  ieder jaar vroeger hun bruidsbed opzoeken.

Wij verzamelen ons op zaterdag 9 december om 9.00 uur bij de Hamermolen, waar wij eerst koffie drinken.

Na de koffie gaan we gezamenlijk aan de schoonmaak te beginnen. We verwachten om 12.00 uur klaar te zijn. Wij sluiten deze ochtend af met een lunch in de Hamermolen.

Neem laarzen (hoge) mee en warme sokken en indien mogelijk een hark of greep. Wij beschikken zelf ook over enkele  grepen en lieslaarzen waar gebruik van gemaakt kan worden.

In verband met de consumpties en verzekering graag even je naam  per e-mail of telefoon opgeven. Per e-mail: kuipers.coby@gmail.com  Liever telefonisch aanmelden of heb je nog vragen? Bel dan Herman Geurts, tel: 06-13280437 of Coby Kuipers, tel: 055-5338436

Wij hopen jullie allen weer te zien.

 

Commissie Water van de Dorpsraad Ugchelen