Bouwplannen bij het ziekenhuis

Radiotherapie Groep Bouwplannen (1) 770x400

Met een informatieavond op 25 oktober werden de direct omwonenden in de gelegenheid gesteld om zich te laten informeren over de plannen van de Radiotherapie groep om aan de achterzijde van het Gelre ziekenhuis een behandellocatie voor radiotherapie te bouwen. Met de bouw hiervan ontstaat in samenwerking met het ziekenhuis de mogelijkheid tot een integrale oncologische behandeling in Apeldoorn. Reizen naar Arnhem, Deventer of Ede voor bestralingsbehandelingen is dan niet of nog nauwelijks noodzakelijk.

Volgens de nu opgemaakte planning is het de bedoeling dat medio 2019 de behandelingen kunnen starten. Door de bouw zal er een aanpassing komen van verkeersstromen en parkeergelegenheid, maar het aantal parkeerplekken zal zeker niet minder worden dan in de huidige situatie.

 

Tekst: Henk Laurens