Wie haalt het beekruimersdiploma?

Beekruimersdiploma 770x400

Alle oma’s opa’s, vaders, moeders en buren worden uitgenodigd om de kinderen en kleinkinderen te komen helpen met het behalen van het beekruimersdiploma. De kinderen gaan samen met u de spreng in het park De Goudvink schoonmaken. Natuurlijk doen onze vrijwilligers het grote werk, maar wij willen graag de kinderen erbij betrekken. Voor het behalen van dit diploma levert het waterschap speciale kindergrepen, zodat de kids als echte beekruimers aan het werk kunnen. Ook leren zij op deze ochtend wat voor diertjes er in en om het water leven. Kortom een heerlijke ochtend buiten in ons mooie park. Voor iets lekkers wordt gezorgd.

Nodig: rubber laarzen en handschoenen. Eventueel een greep of hark voor u zelf. Wij hebben ook enkele grepen en laarzen voor volwassenen beschikbaar.

Datum: zaterdag 4 november. Tijd van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Verzamelen: ingang van het park De Goudvink aan de Ugchelseweg. Opgeven van namen is verplicht i.v.m. verzekering. Per mail: info@dorpsraadugchelen.nl of bij: kuipers.coby@gmail.com tel: 055-5338436

Dit is een gezamenlijke activiteit van de Commissie Groen en de Commissie Water van de dorpsraad Ugchelen.