De Geurtssprengen liggen er weer mooi bij….

Schoonmaken Geurtssprengen 2017 770x400

Vrijwilligers schuilen onder de partytent in het bos

Onweer en bakken regen. Op dat moment waren de twintig vrijwilligers maar wat blij met de uitvouwbare partytent die de Commissie Water van Sieger de Kruijf in bruikleen heeft gekregen.

Dit noodweer brak los op dinsdag 12 september toen de sprengenliefhebbers al ruim twee uur aan het werk waren om de Geurtssprengen schoon te maken. De partytent was de enige plek in het bos waar je kon schuilen. Gelukkig was het werk praktisch klaar en was iedereen zo verstandig om met het onweer uit het water te komen.

Nat en enigszins moe dromden wij met z’n allen samen onder het dak van de tent en dat geeft een knus gevoel. Gelukkig duurde het niet al te lang dat de familie Huttinga arriveerde met een voortreffelijke lunch die ons aangeboden werd door de erven Geurts. Met koffie, soep en heerlijke broodjes beëindigden wij deze ochtend.

 

DORPSRAAD BEDANKT!

De vrouwelijke vrijwilligers van de Commissie Water bedanken de Dorpsraad Ugchelen heel hartelijk voor de geweldige lieslaarzen en de mooie grepen. Bij de schoonmaakactie in de Geurtssprengen werden ze meteen in gebruik genomen.