Red de Veluwe

Red De Veluwe 770x400

Zeer waarschijnlijk heeft u al gehoord over de plannen voor de vliegroutes vanaf Lelystad Airport, die dan laag over de Veluwe zullen komen te liggen. Dit zal zeker voor de nodige overlast gaan zorgen, ook voor ons mooie Ugchelen.

De Dorpsraad Ugchelen steunt daarom het initiatief vanuit het Dorpenplatform Apeldoorn en is medeondertekenaar van een brief aan de vaste Kamercommissie met daarin een oproep om de plannen van de staatssecretaris af te wijzen en te zoeken naar betere alternatieven.

Ook als inwoner van Ugchelen kunt u uw ongenoegen hierover kenbaar maken door het ondertekenen van de petitie “Red de Veluwe – Aanvliegroute naar Lelystad: kan hoger, móet hoger” op de website https://petities.nl/petitions/red-de-veluwe-aanvliegroute-naar-lelystad-kan-hoger-moet-hoger?locale=nl. Doe dit dan voor 12 september, dan wordt de petitie aangeboden in Den Haag!