Bordjes van de dorpsprijswinnaars in de Goudvink bijna terug.

Naambordje 770x400

Maandag 19 juni zijn, onder tropische omstandigheden, zeven van de acht uitgerukte bordjes terug geplaatst. De bordjes met de naam van de dorpsprijswinnaar waren uit de grond gerukt en bleken in de nabijgelegen struiken en bosjes te liggen. Er is nu nog één bordje zoek. Het bordje van de eerste dorpsprijswinnaar, Frans Munters is nog niet teruggevonden. De hoogbejaarde winnaar was net terug uit het ziekenhuis toen hij hoorde van het weghalen van de bordjes. Hij hoopt dat de daders zijn bordje zullen terugbrengen, zodat ook dat bordje terug gezet kan worden. Terug op de plek waar het hoort: voor de rode beuk in het park De Goudvink.

Het bestuur van De Dorpsraad bedankt iedereen die betrokken is geweest bij de zoekactie en het terugplaatsen van de teruggevonden naambordjes.

29-6-2017: Na een tip van een omwonende van het park de Goudvink is ook het laatste naambordje teruggevonden in de sprengkop. Vermoedelijk bewust teruggebracht, aangezien een eerdere zoektocht hier geen resultaat had opgeleverd. Na controle en eventueel herstel door het Houthuus, zal ook dit bordje zsm worden teruggeplaatst.