Te gek voor woorden …..

Collage Verdwenen Bordjes Bewerkt 770x400

Met verbazing, wat al gauw omsloeg in boosheid en verontwaardiging is dinsdag 30 mei geconstateerd dat 8 van de 14 naambordjes Dorpsprijswinnaars, die onlangs feestelijk zijn onthuld bij de bomen in het park De Goudvink, op brute wijze uit de grond zijn getrokken en verdwenen. Het is toch te gek voor woorden dat deze respectloze vorm van vandalisme heeft plaatsgevonden in ons Ugchelen. De Dorpsraad zal van deze vernieling en diefstal zeker aangifte doen bij de politie in de hoop dat de daders achterhaald kunnen worden. Door een speuractie zijn ondertussen 5 van de 8 bordjes tussen de struiken in het park teruggevonden, maar van de resterende 3 ontbreekt nog ieder spoor. Opnieuw laten maken en plaatsen is toch weer een aardige kostenpost en gaat ook zeker enige tijd in beslag nemen. Als u iets heeft gezien of gehoord van deze idiote actie wordt u verzocht contact op te nemen met de wijkagent op telefoon 0900-8844 of met de Dorpsraad op telefoon 055-5428066 of via info@dorpsraadugchelen.nl. Gewoon anoniem terugbrengen mag natuurlijk ook!