Waardering voor “schoonmakers” Ugchelen.

Bewerkte Foto 770x400

Omdat John Hu van Chinees Restaurant Sha Tin dit jaar al 30 jaar met veel plezier in Ugchelen is gevestigd, wilde hij iets voor het dorp doen. Hij wilde daarbij zijn waardering laten blijken voor de vele Ugchelenaren die hun best doen om Ugchelen zo schoon mogelijk te houden. Daarom waren op maandag 10 april ruim 65 zwerfvuilophalers, zwerfvuiladoptanten en schoonmakers van beken en sprengen te gast in zijn restaurant. Na het maken van een groepsfoto, waarbij de Molecatenlaan door de grote groep gedeeltelijk geblokkeerd werd, een toespraakje van Harry Vos, voorzitter Dorpsraad en een dankwoord van John Hu, werd het buffet geopend. Er was een overdaad aan heerlijke gerechten en ook de drankjes werden veelvuldig aangevuld. Dit royale gebaar van John Hu is bijzonder op prijs gesteld door de aanwezigen die zeer voldaan naar huis gingen.