Schoonmaken Winkewijert

Schoonmaken-Winkewijert-11feb17-770x400

Ook door sneeuw en kou liet de grote groep vrijwilligers zich, afgelopen zaterdag 11 februari, niet afschrikken om aan de slag te gaan met het schoonmaken van de Winkewijert. Het harde werken was goed vol te houden door de goede verzorging van Sieger de Kruijf en zijn lieve vrouw, die de groep verwende met koffie, cake, soep en broodjes. Het is helemaal fantastisch dat Sieger de organisatie een mooie uitklapbare partytent beschikbaar heeft gesteld. Zo kan er even worden geschuild en wordt het steeds gezelliger bij het schoonmaken van de sprengen in Ugchelen.

Alle vrijwilligers weer super bedankt dat jullie er waren. De Winkewijert is weer schoon, ligt er weer prachtig bij, met twee nieuwe bruggen en binnenkort ook nog een mooi informatiebord.

 

Wil je bewegende beelden zien van het goede werk van de vrijwilligers, klik dan op de onderstaande link

Filmpje 1

Filmpje 2

 

Foto en filmpjes gemaakt door Nel Appelmelk