Ugchelen wordt leuker, socialer en veiliger als mensen elkaar ontmoeten.

Nieuwjaarsborrel-2017

Met deze uitspraak nodigde de Dorpsraad u uit op de nieuwjaarsborrel. Maar wat is dat dan elkaar ontmoeten? De definitie zegt het is bij elkaar komen en elkaar zien. Soms zelfs een gecreëerde gelegenheid waarbij groepen of mensen elkaar treffen. Voor de Dorpsraad is ontmoeten zoveel meer! Iemand tegenkomen die je raakt, die als het ware je binnenste overhoop haalt. Waarbij je het gevoel hebt elkaar te “herkennen” misschien alleen al omdat je in het zelfde dorp woont, dat je iets met elkaar wil, namelijk Ugchelen leuker, socialer en veiliger maken of dat je iets met elkaar wil ervaren, nieuwe ideeën wil delen of samen met elkaar mogelijkheden onderzoeken. Kortom we willen als Dorpsraad zo graag met u in contact komen om samen met u, als dorpsbewoners, middenstanders, ondernemers, artsen, wijkagent en anderen een beter woon- en leefklimaat in Ugchelen te creëren.  Daarvoor is het nieuwe jaar een mooie gelegenheid  om elkaar te ontmoeten, onder genot van een drankje, hapje en een gezellig muziekje.

Wekelijks is er ook de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in het Dorpshuis Ugchelens Belang. Op dinsdagavond om 19.00 uur kunt u met de Dorpsraad of de wijkagent van gedachten wisselen over uw idee van Ugchelen. De Dorpsraad kan het niet alleen. Samen met u kunnen we Ugchelen, leuker, socialer en veiliger maken. We zouden het op prijs stellen u ook volgend jaar op de nieuwjaarsborrel te mogen begroeten.  Mocht u nu al van mening zijn een bijdrage te willen leveren kunt u lid worden via de website: dorpsraadugchelen.nl. Lidmaatschap is gratis!

Met elkaar streven we naar een leuker, socialer en veiliger Ugchelen of zoals velen zullen zeggen een enig, gaaf, geweldig, prachtig, vet, cool, eindeloos, magnifiek, formidabel, grandioos en groots UGCHELEN.

Klik hier om meer foto’s te zien.