Schoonmaken Koppelsprengen

schoonmaken-koppelsprengen

Op zaterdag 10 december gaan wij de Koppelsprengen schoonmaken.

Omdat we afgelopen jaar de beekprikken  al in februari  op de paaiplaatsen aantroffen hebben we besloten om het schoonmaken van de Koppelsprengen een maand te vervroegen. Dus in plaats van januari doen we dat nu in december. Dit om de volwassen prikken niet te verstoren als ze naar de paaiplekken trekken om te paaien en daarna te sterven.

Hierbij nodigen wij iedereen uit om ons te komen helpen. Wij verzamelen om 9.00 uur op het Kerkepad (zandpad links na de Hamermolen) waar de koffie klaar staat.

Na de koffie gaan we met z’n allen aan het werk.  Wij verwachten om 12.00 uur klaar te zijn, waarna we afsluiten met soep en broodjes.

Breng laarzen (hoge) en warme sokken mee en indien mogelijk werkhandschoenen, een greep of hark. Wij beschikken zelf ook over enkele  grepen.

In verband met de catering graag even uw naam per mail of telefoon doorgeven. Per mail: kuipers.coby@gmail.com  Geeft u zich liever telefonisch op of heeft u nog vragen? Bel dan Herman Geurts, tel: 06-13280437 of Coby Kuipers, tel: 055-5338436

Commissie Water
Vereniging Dorpsraad Ugchelen

datum-schoonmaakactie-sprengkoppen-10-dec