Toeristische wegwijzers in Ugchelen geplaatst

Na een relatief korte voorbereidingstijd zijn op voorstel van één van de omwonenden van De Kei een aantal toeristische wegwijzers in Ugchelen geplaatst.

Bij het Dorpsmeldpunt kwam de melding binnen van één van de inwoners dat regelmatig, als hij buiten bezig was, er gevraagd werd waar een aantal karakteristieke zaken voor Ugchelen en omgeving te vinden zijn. Denk hierbij aan de Heidehof, ’t Leesten en de Winnemolen. De Dorpsraad heeft dit opgepakt en na wat aanvankelijke bezwaren bij de gemeente, hebben we toch toestemming en medewerking gekregen om deze wegwijzers te plaatsen. Er staan nu op drie plaatsen in ons dorp groene wegwijzers die toeristen en andere belangstellenden o.a. de weg wijzen naar ons fraaie park De Goudvink. Er staat een wegwijzer op de hoek van de Molecatenlaan en de Ugchelse weg, eentje bij De Kei en op de hoek van de Hoogbuurloseweg en de Hoenderloseweg.

Toeristische wegwijzers 2

Op bijgaande foto’s ziet u de voorbereidingen, het eindresultaat en het kleine attente detail dat de gemeente aanbracht op de paal bij De Goudvink: de verwijzing naar een route van Apeldoorn te Voet, een project dat eind deze maand officieel van start gaat.

Toeristische wegwijzers 1      Toeristische wegwijzers 3